Hydrogen Power

Benzines, Turbó benzin, és Turbó dízel autókhoz, teherautókhoz, kamionok, munkagépekhez egyaránt alkalmazható!

HG80     2500 cm3 ig

HG150    5000 cm3 ig

HG550   16.000 cm3ig

Hydrogen Power

Hatalmas fejlesztések

Hidrogén generátor egy új fejlesztésű készlet ami lehetővé teszi az üzemanyagos tökéletes égést. Az energiaveszteséget magasabb környezeti hőmérsékleten kompenzálják. A hidrogén befecskendezése  csökkenti a fajlagos üzemanyag-fogyasztást, ugyanakkor csökkenti a kipufogógáz hőmérsékletet (EGT). CO kibocsátást.  20-50% üzemanyag-fogyasztás csökkenés. Teljesítmény növekedés. Továbbá a nem kell a drága alkatrészeket cserélni és a magas munkadíjat fizetni: 

Hidrogén befecskendezés

Korábban már használták a hidrogén generátorokat munkagépekbe, teherautókba. Ahogy fejlődtek az autók már megzavarta a vezérlőt a szabályozatlan hidrogén áramlása. PL mér az E39 es BMW ben nem működött rendesen. HC-5000 gépünket tervező mérnők összeállítót 3 méretű generátorokat így a személy autóktól a 16.000 cm3 teherautók, munkaképekben alkalmazható. Szerkezetben található maga a generátor, tartály és vezérlőelektronika.

Több teljesítmény és nyomaték

Teljesítményt optimalizált autókban is alkalmazható annak ellenére, hogy módosított motorról van szó! Hidrogénnek köszönhetően az üzemanyag 100% ban elég ezért magasabb lesz a motor teljesítmény. Az állításunk igazolására teljesítményt, fogyasztást és co kibocsátásokat fogunk elvégezni. 

Teljesítménymérés

Lehetősége van rá, hogy a munkák előtt, közben és utána megmérjük az autók teljesítményét. Tisztítás mellé csak egy mérési költséget számolunk fel!